Avslappnande massage i Höllviken

God morgon, alltså vilken härlig morgon det är. Solen skiner och det är blå himmel här i Höllviken. För er som inte vet vart Höllviken ligger så är det en liten tätort en liten bit från Trelleborg i Skåne. Kanske är det inte bara solen och det faktum att det är fredag som påverkar humöret utan också att jag har en massage inbokad i eftermiddag. För mig är det som medicin mot ömma och spända muskler.

Jag älskar mitt jobb men det är lite stressigt ibland och eftersom jag sitter vid en dator hela dagarna så har det en ganska negativ effekt på axlar och rygg. Därför går jag på massage en gång i månaden för att släppa på spänningar och för att det är så skönt avslappnande. Kan jag hitta en ledig tid på en fredag så tycker jag om det, för då lyckas jag ofta hålla kvar i den avslappnade känslan lite längre och då tänker jag att det gör ännu mer nytta. Hur gör du för att slappna av och samla ny energi?

För mig är massage mest effektivt av allt, men jag försöker även meditera ibland och ta promenader. Ett varmt bad kan också göra gott eller sitta och lösa korsord till frukosten på helgerna. Det bästa som finns är väl att göra lyxig frukost som man kan njuta av utan någon tid att passa, då njuter jag! Jag hoppas ni har sol där ni är och att ni tar chansen att gå ut och rikta ansiktet mot den en stund. Det är både en vitaminkick och ljusterapi på samma gång efter en lång mörk vinter.

Om du känner dig stressad, trött eller sliten så ber jag dig att unna dig en massage eller annan må bra-behandling, det är så himla värdefullt. Ta hand om dig och ha en underbar dag och helg!